Post by baysartymanboa on Feb 9, 2022 5:52:17 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Suspects: Mystery Mansion ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Suspects: Mystery Mansion IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ bezgalīgas monētas uzlauzt ▞▞▞
▞▞▞ Suspects: Mystery Mansion 2022 version ▞▞▞
tā ir tik laba spēle, bet es tai piešķiru 4 zvaigznes, jo es nezinu komandas biedru valodas
Car Driving School : Car Games Eventyr etn
Esmu dusmīgs uz šo spēli. Tā ir laba spēle, bet ar daudzām kļūdām. Daudzas reizes skaņa nenāk. Daudzas reizes jūs automātiski izejat no spēles.
Tas ir tik kaitinoši, ka es negribu ar to spēlēt, kāpēc tas nemaksā naudu, viņi iegūst dārgakmeņus, kurus es nekad nespēlēju šo spēli
lūdzu, pievienojiet funkcijas, lai privātās spēles padarītu publiskas, tāpēc, ja jums nav daudz draugu, jūs joprojām varat spēlēt
Suspects: Mystery Mansion Akcijske igre dvpr
Patīk šī spēle, tā ir kā starp mums, taču tā ir bērniem draudzīgāka un jautrāka
Ja es varētu dot 0 zvaigznes, es to darītu. Cilvēki pārāk daudz runā un ne par ko pasaulē neklusēs (īpaši 9 gadus veci bērni). Es pat nevaru pamest maču, un sestais spēlētājs nekad nepievienojas. Es aizvēru spēli un mēģināju atgriezties, bet tā ielādējās tikai līdz 33%, tad apstājās, jums ir jālabo šis vīrietis, es zinu, ka tas nav mans internets, jūsu spēle pati saka: "Kaut kas nav kārtībā ar serveri, mēģiniet vēlreiz. "Ja kas, izveidojiet noteikumu, kurā teikts, ka jūs saņemsiet aizliegumu, ja būsiet pārāk nepatīkams.
Suspects: Mystery Mansion Hành động bmv
😀👍
Šī spēle ir tik laba, bet es dažreiz nomira viss apkārt, bet tā joprojām ir jautra
Pārāk daudz kļūdu, aizkavēšanās un ierobežojumu. Ļoti maz izvēles iespēju, bija jāgaida ilgs brīdis, lai spēlētu vienu spēli. Ja pamet, pievienojas tajā pašā vestibilā. Tas krīt.
Ļoti patīkama pārmaiņa no parastās Starp mums spēles gaitas. Balss tērzēšana ir ļoti apsveicama atšķirība. Varoņu atbloķēšana un kostīmi, kā arī profila IQ liek jums to izveidot. Es teiktu, ka labākais ir tas, ka šī kopiena (vēl) nav toksiska. Lielākā daļa spēlētāju strādās ar jums, nevis kliedz viens par otru. Lielākā sūdzība no manis ir tāda, ka šķiet, ka nav dalījuma valodās, tāpēc varat pievienoties spēlei, kurā ir 3 spāņu valodas, 2 muslīnu un 3 angļu valodas runātāji. nav gluži spēlējama, taču spēlei klājas labi atjauninājumu un progresa ziņā
Tas ir tik stulbi, jo katru reizi, kad es spēlēju, tā sastinga, tad, kad tas darbojās, dažas stundas vēlāk parādījās miljons reklāmu, un tas bija tik kaitinoši, tad pēc tam spēle avarēja, šī spēle ir sūdīga.
Bite
Tā ir patiešām jautra spēle! šī spēle ir līdzīga kā pie mums, bet daudz jautrāka
Viena no manām iecienītākajām spēlēm, kas jebkad ir tik jautra 10 no 10, un man īpaši patīk kopiena, kas nāk ar spēli. Visi šie cilvēki ir tik jauki, tas ir patiešām jauki, jo tai ir laba spēle, un jūs varat runāt ar draugiem, tas man īpaši palīdz, jo es Man nav nekā cita, ar ko runāt ar draugiem, izņemot šo spēli un citas balss tērzēšanas spēles, taču šī darbojas vislabāk
Man patīk šī spēle, bet dažreiz, kad esmu spēlējis dažas spēles un gatavojos pievienoties citai spēlei, es nevaru pievienoties citai spēlei.
Labākā spēle, un man tā vienkārši patīk, jūs varat sarunāties ar citiem spēles laikā, es jums saku, izmēģiniet to, tas ir lieliski
Man jāsaka, ka tā ir lieliska spēle, taču tai ir daudz problēmu ar kavēšanos, un tas arī viss
Ak, mans pārskats tika izdzēsts, labi, es uzrakstīšu to īsi, šī spēle ir lieliska, bet katru reizi, kad mēģinu skatīties reklāmu, lai iegūtu griezienus, tas vienkārši neļauj man to labot
Vai spēle ir neglīta tikai saka, ka nāc spēlējiet ar draugiem tik neglīta spēle tai ir arī plikas neglītas lietas Kuri ir mega mega mega mega neglīti Un savvaļas dzīvnieki jums neder, jūs zināt, ka šī ir nokopēta nedaudz neglīta spēle arī UN NEglītākā DAĻA TAS IR BĒRNI!!!!!!!!! neglītākais, kuru es ienīstu, es ceru, ka viņi nomirs! LAI ZEMEI TOS NAV VAJADZĪGAS, VIŅI IZMANTO NAUDU, LAI IEGŪTU NEGLĪTO SUMMU, ZEME GANDRĪZ MIRS! un jūs to nevēlaties, un rīt kādam ir jāzvana 911, lai nogalinātu WILD LIFE
Es izmantoju cromebook un, kad spēle sasniedz 33%, tā pati aizveras. Pat ja mikrofons ir izslēgts, tas tiek ielādēts līdz 66% un saka, ka tas ir jāiespējo, un, noklikšķinot uz Labi, tas iziet no spēles. Ja redzat šo, lūdzu, izlabojiet spēli, un es jums piešķiršu 5 zvaigznes.
🙂🙂🙂🙂🙂👍👍
Laba spēle Coll spēle
Tā ir lieliska spēle, taču jaunais atjauninājums pievienoja jaunu reklāmu kopu, tomēr spēle aizņem vairāk datu nekā YouTube!
Es iepriekš pārskatīju šo spēli un paskaidroju, kāpēc es paņēmu divus punktus, tagad esmu šeit, lai pateiktu, kas man patīk šajā spēlē. Man patīk šīs spēles speciālie efekti un detaļas, kā arī visi jautrie varoņi, par kuriem man patīk arī spēles. jūs varat sarunāties ar savu komandu diskusijā Man patīk arī iespēja nosūtīt drauga uzaicinājumu. Man patīk, ka ir dažādas modifikācijas, par kurām jums nav jāmaksā vai nav jāielaužas labāk nekā starp mums laba spēle, es vēlos slepkavas varētu sarunāties savā starpā
Neatjaunos manus spēļu pirkumus aptuveni 25 USD vērtībā. Tā vietā tā uzreiz integrēja varoni, ko spēle automātiski izveido ar manu Google Play un Facebook kontu, tā vietā, lai lūgtu man pieteikties savā vecajā varonī.
Es ienīstu aizdomās turamos, jo katru mēnesi jums ir jāatgriežas 5. līmeņa zelta līmenī, un tas vienmēr ir kaitinoši, piemēram, kāpēc to vienkārši nevar noturēt, un ir tik grūti atgriezties
Ļoti neērti. Manam dēlam ir 6 gadi, un viņam patīk šī spēle. Mana vienīgā sūdzība ir par to, ka dzirdu pieaugušu vīrieti sarunājoties ar bērnu grupu. Skaidri var dzirdēt, ka viņi ir jauni ĻOTI JAUNI!!!!!!!!! Varbūt mans dēls ir pārāk jauns, lai spēlētu, vai varbūt pieaugušam vīrietim vajadzētu justies dīvaini, spēlējoties ar bērniem, kas nepārprotami nav vecāki par 10 gadiem.
Lieliska spēle, piemēram, starp mums, izņemot jūs varat izveidot savu sabotāžas senario. Jo jūs varat novietot bumbas jebkurā vietā, un šai spēlei ir balss tērzēšana.
Tā ir lieliska spēle ar jaunām lomām un foršiem spēles režīmiem, kā arī varat izvēlēties starp dažādiem varoņiem, un dažām kartēm varat veikt noteiktas darbības, piemēram, viesnīcas kartē varat izsaukt liftu un braukt ar to, un, kad gaismas nodziest, lifts apstājas. strādājot. Pārsteidzoša spēle, turpiniet darīt to, ko darāt.
Šī spēle ir laba, bet nav īsti laimīga, jo ikreiz, kad kļuvu par viesim, kāpēc tu izlabo kļūdas, es nekad nekļūstu par krāpnieku:(
Suspects: Mystery Mansion Darbības spēles xfjz
Spēle ir jautra, taču ir pārāk grūti iegūt varoņus un dārgakmeņus. Ja varat to atvieglot, es spēli novērtēšu ar 5 zvaigznēm.
Sākumā jauka spēle bija sasodīti man šī patika, bet tad pēdējā laikā kļūda ir viss, es nomainīšu uz 2 zvaigznēm, mans savienojums ir pazudis, lai gan man ir labs wifi😑 Es bieži iestrēgu un tad, kad esmu atpakaļ, es jau esmu spoks 👻😑, daudz ielādes un kļūdu. Pls labojiet šo. Un atkal kaut kas nav kārtībā, tā saka, ka ir jāatjaunina un kad es to atjaunināju, tas netiks atvērts 😒
Ar spēli viss ir kārtībā, bet kad es spēlēju, es nevienu nedzirdēju, jo mēģināju visu, lai es varētu dzirdēt cilvēkus, kad tā vispār nedarbojās, tāpēc man tā ir jālejupielādē atkārtoti, ceru, ka tā vairs nedarīs ✌
Pirmkārt, es vēlētos teikt, ka šī spēle ir satriecoša, lomu daudzveidība padara to jautru, kā arī spēlētāja ādas vai dažādi atbloķējamie varoņi padara to iesaistošāku, jo jūs turpināsit spēlēt, lai atbloķētu dažādus varoņus. BET šīs spēles atpalicība ir ļoti kaitinoša, es domāju, ka jūs pat nevarat to izbaudīt, ja jums nav ļoti labs interneta vai WIFI savienojums... Labojiet kļūdas, lūdzu, būtu gribējuši tai piešķirt 5/5, bet nē... ...
Forša spēle bet velviena ir dāda spēle tikai tā spēle nau tāte jāspēlē
Man šī spēle nedaudz patīk, piemēram, vecā starp mums spēle, vai jūs zināt, ka viņi pelna naudu no oue, un daži no mums smagi strādā, lai to panāktu, un tikai nedaudz salīdzina ar viņiem, ir tas, cik daudz lejupielādēto un cik daudz viņi saņem. yh un vēl viens domāju, ka tas nav mans īstais vārds, tas ir izdarīts pat sākas ar m soo byyeeeee paldies, ka izlasījāt, ja jūs to darījāt, lai prieks, un tā ir taisnība
Man patīk spēle visās ierīcēs, taču problēma ir kaitinošas bērnus, kuri jūs bez iemesla aizliedza. Man tas nepatīk, noņemiet aizliegumus tagad 😤😤
IQ sistēma nav laba, liekot ilgi spēlēt iesācēju, tai vajadzētu būt lvl pamata
Jūs zaudējat naudu, kas iegādātas, mainot tālruni, pat ja pierakstāties savā vecajā kontā, tagad tas ir saistīts ar reklāmām, un tajās ir vienas dienas rotācijas kartes, tāpēc cilvēki noteiktās dienās nespēlē vispār, jo tā nav pilnībā iecienīta karte. izpostīja sabiedrību
Es mēdzu teikt, ka šī spēle ir labāka nekā starp mums, bet es mainu savas domas, šī spēle aizkavējas ļoooooti daudz
Suspects: Mystery Mansion Δράση mtp
Labākais dublikāts starp mums, bet ar labākām funkcijām, piemēram, balss tērzēšana, draugi, zelta piezīme, ziņošana vai sitiens, ja tiek izmantota ļaunprātīga izmantošana utt. Karte ir ļoti laba un uzdevumi ir interesanti...... grafika ir laba, vienīgā problēma, ko atradu, ir atbilstība taisīšana Āzijas serverī, jo spēlētāji ir mazāk, tāpēc maču veidošana prasa tik ilgu laiku, tāpēc lūdzu uzlabojiet to.... pretējā gadījumā spēle ir laba, ieteiktu spēlēt vienu reizi.