Post by baysartymanboa on Feb 9, 2022 5:58:18 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pokémon UNITE ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pokémon UNITE IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ απεριόριστη εισβολή κλειδιών ▞▞▞
▞▞▞ Pokémon UNITE 2022 version ▞▞▞
Πραγματικά χαλαρωτικό και διασκεδαστικό παιχνίδι!!! Το λατρεύω!!😍😍😍
Το παιχνίδι σας είναι πολύ καλό, αλλά πρέπει να βελτιώσετε το σύστημα συνομιλίας και πρέπει επίσης να προσθέσετε σύστημα φωνητικής συνομιλίας στο παιχνίδι που κάνει την επικοινωνία των παικτών καλύτερη. Ελπίζω οι προγραμματιστές σας να προσθέσουν αυτό το σύστημα σύντομα Σας ευχαριστώ που διαβάσατε το αίτημά μου. Να έχεις μια όμορφη μέρα
Έχω παίξει unite θρησκευτικά στον διακόπτη γιατί μου αρέσουν τα Pokemon και απολαμβάνω πολύ το gameplay, ωστόσο το matchmaking είναι φρικτό και είναι απλώς λυπηρό που οι προγραμματιστές δεν άκουσαν την κοινότητα και αυτό είναι πράγματι πολύ λυπηρό. Εάν οποιοσδήποτε από τους προγραμματιστές διαβάσει αυτήν την κριτική, σημειώστε ότι ΤΟ MACHMAKING ΑΚΟΜΑ ΧΟΥΛΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΜΗΝΕΣ, ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΤΟ!
Αυτό ήταν το αγαπημένο μου παιχνίδι, αλλά από τη σημερινή ενημέρωση έγινε το χειρότερο. κυριολεκτικά το παιχνίδι δεν ξεκινά καν, δεν ξέρω ότι είναι λάθος του τηλεφώνου μου ή κάτι άλλο γιατί πριν από αυτήν την ενημέρωση ήταν πολύ καλά, κάντε κάτι για το πρόβλημά μου
Τι σημαίνει προσβλητικό σε Pokémon Unite?
Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, αλλά μερικές φορές, αν θέλετε να λειτουργήσετε σωστά, πρέπει να εγκαταστήσετε ξανά την εφαρμογή ή να επανεκκινήσετε το τηλέφωνο
Μου αρέσει το παιχνίδι, αλλά πιστεύω ότι το μέγεθος του παιχνιδιού θα συνεχίσει να αυξάνεται λόγω των περιττών γραφικών. Καλύτερα αν είναι απλοποιημένο.
Τέλειο Απλα
Πραγματικά διασκεδαστικοί μηχανικοί και η ποικιλία των στυλ παιχνιδιού
Ενημέρωση για την κριτική μου. Ακόμα δεν υπάρχει ισορροπία στο matchmaking. Είμαι εξαιρετικά και ακόμα συνδυάζομαι με νέους παίκτες. Οι νέοι χαρακτήρες πάντα υπερισχύουν. τιμωρείτε για τυχόν ήττες, ακόμα κι αν έχετε μαζί σας μια ολόκληρη ομάδα αρχάριων. Λατρεύω το παιχνίδι, ωστόσο το matchmaking είναι φρικτό. Ανεξάρτητα από το αν έχετε καταταχθεί στην υψηλότερη θέση, θα συνδυαστείτε με αρχάριους που μπορούν να πετάξουν το παιχνίδι και έτσι τελικά θα κατατάξετε ξανά κάτω. Διορθώστε αυτό το πρόβλημα κατάταξης και αντιστοίχισης και θα αλλάξω την κριτική μου.
Playstation Nintendo Xbox League of Legends Pokemon Witcher Super Mario Crash Bandicoot Dungeons & Dragons Overwatch Fortnite Call of Duty Marvel Gameverse
Το ίδιο το παιχνίδι είναι καλό, αλλά έχω κάποια προβλήματα γιατί πρώτα η αντιστοίχιση του στην κατάταξη εξακολουθεί να μην είναι ισορροπημένη και όχι η αντιστοίχιση των εχθρών, οι συμπαίκτες όταν παίζω πάντα οι συμπαίκτες που παίρνω είναι εξαιρετικά χαμηλού επιπέδου και δεδομένου ότι η λειτουργία κατάταξης είναι με βάση την κατάταξη και όχι με βάση την ικανότητα, είναι εξαιρετικά άδικο και το άλλο είναι το pokemon, κάποιοι χρειάζονται ένα nerf και κυρίως tsareena και krustle λόγω των ανισόρροπων ικανοτήτων τους και ναι το ίδιο το παιχνίδι είναι καλό αλλά χρειάζεται επιδιόρθωση.
Φοβερό παιχνίδι, αλλά φτιάξτε έναν τρόπο να αποκτήσετε περισσότερα νομίσματα στο παιχνίδι και έναν τρόπο να αποκτήσετε πετράδια χωρίς να τα αγοράσετε εκτός από αυτά το παιχνίδι είναι καλό
Pokémon UNITE Akční gxk
Εν πολα ορεον πεζω με τον Δημητριο
Pokemon Unite – Από σήμερα δωρεάν στο eShop - Nintendo ...
Έπαιξα αυτό το παιχνίδι και αυτό είναι πολύ εκπληκτικό. Αλλά το πρόβλημα εδώ είναι ότι δεν υπάρχουν πολλά pokemon σε αυτό το παιχνίδι όπως Togopi, Corsola, sindaquil, tortodile κ.λπ.. Γι' αυτό το έδωσα μόνο σε 4 αστέρια. Σκέφτηκα ότι θα έπρεπε να το διορθώσετε γιατί η προσθήκη περισσότερων pokemon έκανε αυτό το παιχνίδι πολύ ενδιαφέρον. Λοιπόν, παρακαλώ να το φτιάξετε το συντομότερο δυνατό....!!!!
ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΕΔΩ▻ bit.ly/3zmcIPtΓΙΝΕ SUBSCRIBER ΣΤΟ DADDY PLAYZ ▻ bit.ly/37K0qFnΓΙΝΕ SUBSCRIBER ΣΤΟ ...
Το παιχνίδι είναι πολύ διασκεδαστικό αλλά χρειάζεται ακόμα πολλή δουλειά για να γίνει πιο ισορροπημένο. Υπάρχει ακόμα ένα τεράστιο πρόβλημα με τους παίκτες afk, ειδικά κατά τη διάρκεια των αγώνων κατάταξης, κάτι που είναι πραγματικά άδικο για τους παίκτες που είναι πραγματικά αφοσιωμένοι σε αγώνες. Τα επίπεδα εξακολουθούν να φαίνονται πολύ ανισόρροπα - μπορείτε να είστε ένα επίπεδο πίσω από κάποιον και μπορεί εύκολα να σας KO χωρίς να προσπαθήσετε πραγματικά. Εξακολουθείτε να μπορείτε να χάσετε την κατάταξη πολύ εύκολα σε αγώνες κατάταξης, ακόμα κι αν τα πάτε πολύ καλά στην ομάδα που χάνει. Το matchmaking χρειάζεται βελτίωση καθώς είναι ακόμα κακό.
Το algo matchmaking σας ομαδοποιεί σκόπιμα με ανόητα afk ή ελεγχόμενα με τεχνητή νοημοσύνη ρομπότ cpu, και ενάντια σε συντονισμένες ομάδες 5 ανδρών με υπερδύναμη, μόνο και μόνο για να σας κάνει να χάσετε το σερί νικών σας σε RANKED. Μετά από μια ντουζίνα απώλειες, το άλγκο σάς επιτρέπει να πολεμήσετε με αυτά τα ίδια ανόητα RNG bot για να σας κάνουν να «αισθάνεστε καλά» και «ενθαρρυμένοι», ενώ κοροϊδεύετε τις δεξιότητές σας στη διαδικασία. πιστεύετε ότι η εύκολη νίκη είναι διασκεδαστική; ναι αυτός είναι ο Παντοδύναμος Αλγόριθμος που παίζει παιχνίδια μυαλού μαζί σου. Εάν ενδιαφέρεστε για την ψυχική σας υγεία, ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕ αμέσως αυτό το παιχνίδι.
Μετά από δύο ώρες αγώνων, τελικά έπαιξα έναν χάρτη όπου οι σύμμαχοι ή οι εχθροί μου δεν ήταν κρυφά bots. Γεμίζουν τα σπίρτα με bots. Δεν μου αρέσει το ψεύτικο multiplayer
Το παιχνίδι είναι υπέροχο, αλλά για 2 μήνες η σύνδεση ήταν πολύ κακή. Μερικοί αγώνες χωρίς καθυστέρηση και κάποιοι αγώνες με δευτερόλεπτο καθυστέρησης που δεν μπορεί να παιχτεί. Το matchmaking είναι επίσης πολύ κακό.
Είναι ένα νέο παιχνίδι καταλαβαίνω ότι θα υπάρχουν κάποια σφάλματα. Μόλις τώρα βιώνω κάτι που δεν είναι πολύ ευχάριστο. Αποσυνδέθηκα επειδή τα δεδομένα του κινητού μου έχουν κάποιο πρόβλημα στο Mid game και όταν επανέλθει στο κανονικό του λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, είναι αδύνατη η επανασύνδεση στο παιχνίδι. Κάθε φορά που προσπαθώ να επανασυνδέσω το παιχνίδι απλώς παγώνει και όταν κλείνω τα δεδομένα μου το παιχνίδι κινείται κανονικά, αλλά όταν προσπαθώ να επανασυνδέσω το παιχνίδι παγώνει. Προσπαθώ να κλείσω το παιχνίδι και να το ανοίξω ξανά, αλλά δεν μπορώ καν να συνδεθώ τώρα.
Πότε θα διορθωθεί το matchmaking; Είναι πραγματικά τρομερό να είμαι ειλικρινής. Νομίζω επίσης ότι ο προγραμματιστής δεν έχει σχέδιο να το διορθώσει, απλά θα το αφήσει έτσι. Ποιος είναι τότε ο σκοπός των αγώνων κατάταξης; Ναι, όντως κάνουμε γρήγορο matchmaking, αλλά δεν είναι καθόλου δίκαιο. Δεν απολαμβάνω το παιχνίδι, δεν μπορώ επίσης να ανακουφίσω το άγχος, επομένως προκαλεί άγχος. Τα περισσότερα πόκεμον είναι επίσης σπασμένα, αλλά είναι πραγματικά το matchmaking που με εξοργίζει.
Αυτή η νέα ενημέρωση έχει πολλά σφάλματα. Δεν ανοίγει το παιχνίδι. Ο στόχος σταματά αυτόματα. Και πολλά άλλα σφάλματα διορθώστε το pls
Το Pokémon Unite που έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία τον τελευταίο καιρό στο Nintendo Switch, μόλις έγινε διαθέσιμο και στις mobile συσκευές.
Metrio
Το Pokemon Unite λαμβάνει άλλη μια υποστήριξη Pokemon με ...
Πόλη Καλό
Απλά το είδα από τον backie και μου άρεσε, είπα να το κατεβάσω να το τσεκάρω και μόνος μου😂
Το Pokémon Unite είναι τώρα διαθέσιμο στις Android και iOS ...
Προσθέστε την επιλογή Αναφορά για τους παίκτες που βγαίνουν εκτός σύνδεσης κατά την έναρξη του παιχνιδιού ή αλλιώς αποκλείστε τους και μην τους αφήσετε να παίξουν αγώνες κατάταξης Δεν μπορούμε να παίξουμε 4 εναντίον 5 καθώς είναι πλήρες ομαδικό παιχνίδι και οποιοσδήποτε το κάνει στην αρχή του παιχνιδιού, τότε θα πρέπει να αποκλειστεί τουλάχιστον για μερικές εβδομάδες. Εάν δεν θέλουν να παίξουν, μην κάνετε κλικ στο κουμπί έναρξης και ετοιμότητας με αποτέλεσμα να χαθούν άλλοι 4 παίκτες. Το χειρότερο matchmaking. Τουλάχιστον προσθέστε παίκτες της ίδιας τάξης στον αγώνα και βελτιώστε την ποιότητα των γραφικών. #Απογοητευμένοι χαμένοι αγώνες.
Λεπτομέρειες beta του Android Pokemon Unite και τρόπος ...
Αυτό είναι ένα υπέροχο παιχνίδι, το παίζω κάθε μέρα και ίσως λίγο υπερβολικά, ειλικρινά. Είμαι ενθουσιασμένος που θα προσθέσουν πολλούς περισσότερους χαρακτήρες αργότερα, γιατί αυτή τη στιγμή είναι μια περίεργη ομάδα. Για να αναφέρουμε μερικούς, υπάρχουν οι Mr. Mime, Garchop, Cinderace και Absol. Πολύ περίεργο και φαινομενικά τυχαίο, αλλά και πάλι καλό. Το παιχνίδι σπάνια παρουσιάζει προβλήματα εκτός αν υπάρχει κακό ίντερνετ και τα γραφικά είναι πολύ καλά και καθαρά. Σίγουρα είναι χάλια όταν έχεις μια κακή ομάδα, αλλά δεν φταίνε αυτό το παιχνίδι.
Το να είσαι support είναι κακό, η ασίστ μετράει απλώς όταν κάνεις ζημιά στον αντίπαλο αντίπαλο, σε αντίθεση με το League of Legends που δίνει heal, shields, att speed και move speed κ.λπ. σε περιλαμβάνει αυτόματα στο assist ακόμα κι αν δεν κάνεις ζημιά στους αντιπάλους.
Μετά την πρόσφατη ενημέρωση, τα αρχικά μάτια του avatar μου (6η επιλογή) αλλάζουν με τα προεπιλεγμένα μάτια (1η επιλογή) στο μικρό ενημερωμένο εικονίδιο, παρόλο που η εικόνα ολόκληρου του σώματος δείχνει ότι έχει την 6η επιλογή. Προσπάθησα να τα αλλάξω για να μάθω αν πρόκειται απλώς για σφάλμα και είναι η ίδια κατάσταση (το εικονίδιο εμφανίζει τώρα τα αρχικά μάτια που επέλεξα, παρόλο που η πλήρης εικόνα δείχνει την υποτιθέμενη επιλογή ματιών). Δεν είμαι σίγουρος αν είναι μόνο από την πλευρά μου, αλλά ελπίζω οι προγραμματιστές να το διορθώσουν σύντομα, ευχαριστώ!! 💗❤️
Πολη δηνατο ομος κατι του λιπεη γενικα και μπορει ευκολα κ αλλος να τκ κανεκ πληρωνει για να κερδισει
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι ειδικά η λειτουργία εκτός σύνδεσης, αλλά μπορείς να βάλεις μια σταθερή λειτουργία joystick ή ένα σύστημα επικοινωνίας;. Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, αλλά του δίνω τρία γιατί δεν μπορώ να επικοινωνήσω σωστά και τα χειριστήρια μου δεν είναι πολύ καλά.
Το matchmaking διορθώθηκε. Ωστόσο, δεν υπάρχει ακόμα τρόπος να επικοινωνήσετε στο παιχνίδι, ειδικά παίζοντας σόλο Q που χρειάζεστε σε συνομιλίες παιχνιδιού στη μάχη όπως τα τυπικά mobas για να κερδίσετε στρατηγική από τυχαίους συμπαίκτες για να κερδίσετε
Πρέπει να αλλάξετε το σύστημα κατάταξής σας, να δυσκολεύσετε να φτάσετε στην κορυφή, έτσι ώστε οι άνθρωποι να χωρίζονται ανάλογα με το σύνολο των δεξιοτήτων τους. Σήμερα, περισσότερο από το 50% (θα έπρεπε να είναι 10%) οι παίκτες είναι κύριοι και παίζουν πολύ άσχημα. Δεν υπάρχει ουσιαστική διαφορά στους πόντους master 1300 και 1800, γι' αυτό το ενδιαφέρον μου έχει εξαφανιστεί αφού φτάσω σε master. Ένας τρόπος για να το διορθώσετε είναι να διαιρέσετε τις τάξεις ανάλογα με τους βαθμούς και να κάνετε master πάνω από 1600 ή 1700 πόντους και να δώσετε μερικές ανταμοιβές μπόνους ανά κατάταξη.
Ναι...αυτό περιμένω τόσο καιρό.ευχαριστώ την εταιρεία που μας άφησε να παίξουμε αυτό το παιχνίδι...και μερικές φορές, το γραφικό ρύθμισης δεν λειτουργεί όπως όταν χαμηλώνω το γραφικό, δεν συμβαίνει τίποτα, είναι ακόμα σε υψηλό γραφικό, ακόμη και το συνιστούσα. αλλά μου άρεσε αυτό το παιχνίδι ό,τι κι αν γίνει. (συγγνώμη, τα αγγλικά είναι η τρίτη μου γλώσσα) Λυπάμαι αν η αγγλική μου γλώσσα δεν είναι αρκετά καλή για να το καταλάβετε. ✌🏻Και συνεχίστε έτσι παιδιά🤗.Απλώς απολαύστε το παιχνίδι
Είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι, αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα που μπορείτε να συλλέξετε μόνο 2100 νομίσματα aeos την εβδομάδα, θέλω περισσότερους περιορισμούς νομισμάτων την εβδομάδα
Γαμ@e
Teĺìo,apsogo
Είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι με καλά γραφικά.
The reveal of Pokémon Unite received mixed criticism, with outlets ... του 2019 Pokémon Detective Pikachu, μια ταινία ζωντανής δράσης που βασίζεται στο
Διασκεδάζω με αυτό το παιχνίδι! Μου αρέσει πόσο εύκολο είναι να μπεις και πόσο γρήγορες είναι οι μάχες! σας ευχαριστούμε που το διαθέσατε εύκολα και είμαι πολύ ενθουσιασμένος για τις μελλοντικές ενημερώσεις! Το matchmaking πρέπει να είναι ισορροπημένο. Ταίριαξε παίκτες με την ίδια κατάταξη, τουλάχιστον σε αγώνα κατάταξης ( ενημερώθηκε το 2021: είπαν ότι διόρθωσαν το matchmaking αλλά τίποτα δεν έχει αλλάξει εκτός από το ότι το matchmaking διαρκεί περισσότερο τώρα )
Beholder 2 Lite Avventura zcu
Pokémon Unite Beta Apk v2.0.0 Δωρεάν λήψη για Android
Είναι ένα υπέροχο παιχνίδι αλλά με τρομερή κοινότητα. Ωστόσο, εδώ είναι τι θα μπορούσε να το κάνει καλύτερο: - 1. Φιλτράρισμα σε τυχαίες και κατάταξη αγώνες όπου μπορούμε να φιλτράρουμε χαμηλού επιπέδου και χαμηλότερες βαθμίδες από το Matchmaking μας - 2. Σύστημα συνομιλίας στο παιχνίδι - 3. Περισσότερες γρήγορες συνομιλίες όπως "Χρειαζόμαστε ένα xxx Pokemon" για να πεις στους άλλους τι να επιλέξουν ή να πάνε στο παιχνίδι. - 4. Πιο βαριά τιμωρία για άτομα που φεύγουν σε αγώνες, ειδικά στην κατάταξη - 5. Περισσότερα μάθημα εξάσκησης για νέους παίκτες πριν μπορέσουν να συμμετάσχουν σε δημόσιους αγώνες
3 αστέρια. Τα παιχνίδια είναι πραγματικά διασκεδαστικά. Πρόβλημα που έχω, ακόμα και σε τηλέφωνο με μεγάλη οθόνη, το άγγιγμα δεν αντιδρά τόσο γρήγορα. Αυτό το παιχνίδι απαιτεί επίσης πληκτρολόγηση. Οι παίκτες που δεν δηλώνουν λωρίδες κατά τη διάρκεια της κατάταξης είναι πραγματικά απογοητευτικό. Επίσης, αυτό το παιχνίδι πρέπει να μπει στον υπολογιστή το συντομότερο δυνατό