Post by baysartymanboa on Feb 9, 2022 6:04:22 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Trojan War: Rise of the legendary Sparta ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Trojan War: Rise of the legendary Sparta IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ nulaužti monetas ▞▞▞
▞▞▞ Trojan War: Rise of the legendary Sparta 2022 version ▞▞▞
Kuo ilgiau žaisite, jausitės tiesiog šlykščiai, nesuprantate, kaip jie apskaičiuoja jūsų gautą atlygio taurę ir išskaičiuotą, jei pralaimėsite žaidimą, manau, tai yra užmokesčio už laimėjimą dalis,
50 vyrų armijos būtų buvę šiek tiek daugiau kariuomenės, o ne žaidę...
Rok thahis žaidimas sukrečia Aventura
Tai yra mano mėgstamiausias žaidimas, viskas labai gerai, bet prašau pridėkite daugiau karių ir priešų bei daugiau sudėtingumo lygių, tokių kaip košmaras ir pragaras...
Turite nusipirkti, kad pakiltumėte į viršų... Blogiausias būdas užsidirbti pinigų...
Geras žaidimas, ar yra pvp? Jame žaidėjas prieš žaidėją
Vienas geriausių strateginių žaidimų, kokį esu žaidęs savo gyvenime, iš pradžių sunku, bet kai įprasi ir padarei daug smegenų šturmo, tai tikrai labai smagu, bet nesigailėsite jį įdiegę.
Šiukšlės. Patrauklus akiai. Tačiau tipiškos neįmanomos misijos buvo tokios, kai PRIVALOTE sumokėti tam tikrus pinigus, kad patobulintumėte, arba žaisite MĖNESIUS, kol pasieksite 20 lygį. Pykkitės dėl savo kvailų metodų, bandydami priversti mus susimokėti. Visiškai niekam to nerekomenduoju
Žaidėjas
Pagaliau elnias sako, kad reikia pulti į Indiją. Štai kodėl man nepatinka šis žaidimas. Kitaip tariant, tai labai gražus žaidimas.
Jis turi keletą nesklandumų, bet apskritai puikus žaidimas!
Oho, žmonės kovoja su mano Selphone is vivo
Atidarius ekraną jis pasidaro blyškus ir pasirodo 10 min., kai matosi daug skelbimų
Trojan War: Rise of the legendary Sparta Strategiya wlkw
Norėčiau, kad turėtumėte daugiau tokių, o gal atnaujinus žaidimą lygiai pakyla kartu su jumis, nes šis žaidimas mane išgąsdino, turiu galvoje, kad tai beprotiškai šaunu ..man viskas jame patiko. Plz, man tikrai patiktų daugiau tokių
kol kas smagu
Atrodo kaip kiti strateginiai žaidimai. Visiškai atrodo kaip lipnūs žaidimai
Puikus žaidimas, bet skelbimai tiesiogine prasme priverčia mane patekti į žaidimų parduotuvę. Mano ekranas užtemsta, o kai jį paliečiu, esu priverstas patekti į žaidimų parduotuvę, o tada negaliu grįžti į žaidimą jo neuždaręs ir iš naujo atidaręs.
Siaubinga, visai neįsikrauna
Puikus žaidimas darosi vis sudėtingesnis, jei galėtum pakeisti kelis ginklus ir kolekcininkai šiek tiek kovotų, bet tai puikus žaidimas, jei įmanoma ir daugiau atnaujinimų
Tai tikrai geras žaidimas, bet kai pridedi 4 naujus personažus, manau, tu duodi jį nemokamai arba ant kelių monetų ir pridedi naujų iššūkių bei pridedi žaidėją
Aš tiesiog mėgstu tokį žaidimą...prašau kūrėjų, prašome nuolat atnaujinti savo meilės vardan...Aš nežaidžiu kito žaidimo, išskyrus šį, nes tai yra geriausias visų laikų žaidimas...todėl prašome nuolat atnaujinti šį gražų žaidimą
Odos yra per brangios. Ir žaidėjų vienetai yra per silpni, mes negalime ūkininkauti auksiniuose kareiviuose, negaliu pasirinkti Dievo pusės, nes tai per brangu. Turime sumokėti 100 dolerių ar daugiau, kad nusipirktume skinus, pasirinktume pusę, taip pat kiekvienam lygiui duoti 20 monetų. Nors priešas tobulėja greičiau nei tu. Ir kiekvienam vienetui reikia 1000 monetų. Tai nėra nesąžininga, jei esate vargšas, nežaiskite šio žaidimo. Šis žaidimas skirtas turtingiems žmonėms, kurių aš pats negaliu sau leisti..
Trojan War: Huyền thoại Sparta Chiến thuật utuu
ar kas nors mato aiškiai netikrus atsiliepimus su labai prasta anglų kalba?
Praradau žaidimo eigą po aprašytų nesklandumų ir problemų bei vienos žvaigždutės įvertinimo... prasčiausias žaidimas, kokį tik esu žaidęs..🖕🖕🖕
Prašome atnaujinti.. Padarykite priešą galingesnį ir duokite galingiems kariams, kurie bet kuriuo metu pakeis karo situaciją.
Bharat
Thoo kandhravi
neblogai, bet labai nuobodu
pasieksite stadiją, kai laimėti neįmanoma. Pašalinama.
per daug skelbimų
Kodėl lankininkai tokie kvaili? Jie nežudo priešo vadų, o tik žudo šaukimą tik tai, ką būtų galima iškviesti dar kartą, plz pataisyk smegenis
Pilna reklamų, susierzinusi
Geras žaidimas Tęsk, mano pasiūlymas yra sukurti internetinę versiją ir paversti jį RPG žaidimu... ir viskas
Linksma
Reklamos neveikia
Geras žaidimas, blogi skelbimai, po kiekvieno mūšio žaidimo priverčia žiūrėti reklamas, kurios bjaurios ir kartais skelbimai veda į juodą ekraną, todėl reikia uždaryti žaidimą ir vėl atidaryti, neatsakykite man susisiekite su mumis fb dėl asistento, nes tai ne esmė!
Šis žaidimas yra kaip lazdų karo palikimas.
Trojan War: Rise of the legendary Sparta સ્ટ્રેટેજી qdjo
Cooking Crush: gioco di cucina Arcade wsf
Kai žaidžiau pirmą kartą, tai mane išmušė iš žaidimo
100% lazdos karo kopija. Absoliutus godumas.
Tai neabejotinai yra „stickwar:legacy.“ apiplėšimas, todėl skiriu tik 3 žvaigždutes
Sveiki, po ilgo laiko radau tikrai gerą grafinį žaidimą su daug daugiau galimybių augti. Tačiau nekantriai laukiame daugiau kampanijų režimo. Dėkoju
Jos vakarienė 👍👍👍.padarykite ją tikroviškesnę.
Žaidimas apskritai vidutiniškas. Ribota erdvė tyrinėti personažus ir labai daug dėmesio skiriama tik naujų karių uždirbimui, o tai trumpam vilioja. Padidinus kariuomenės pajėgumus, belieka tik uždirbti monetų, o tai yra visiškai beprasmiška, kai naudojate maksimalius karius, tikėdamiesi gauti pakankamai daug monetų. Būtų labai rekomenduojami garso efektai personažams, o ne nuobodūs instrumentiniai kūriniai.
Geras, bet visada tas pats
Geriausias žaidimas, kurį žaidžiu visą laiką, ar galite pridėti daugiau simbolių!
Trojan War: Rise of the legendary Sparta Strategiya wlkw
Apskritai geras žaidimas, ar galite pridėti kokią nors parinktį viso ekrano režimu, ačiū
Geras žaidimas. tiek daug esama. Priešas turi atkaklią galią, bet mes negalime jos gauti. tai nėra lengva
Žaidė išgyvenimo režimą. Išleidau daugiau nei 6000 monetų, o maždaug 185 LVL žaidimas sujaukė mano įsigytą herojų, kuris įstrigo už vėliavėlės (į pietus nuo žaidimo ekrano), nusivylęs.
Daug juoko! Tai kopijavimo žaidimas iš Stickwar palikimo. Visai nesmagu. Jokių garso efektų nei muzika. Lengva karių mirtis. Neturi jokio jaudulio nei Stickwar.