Post by baysartymanboa on Feb 9, 2022 6:19:36 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Lumberwhack: Defend the Wild ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Lumberwhack: Defend the Wild IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodlar aksaklık kristalleri ▞▞▞
▞▞▞ Lumberwhack: Defend the Wild 2022 version ▞▞▞
Havalı hayvanları kapana kısılıyor ama merak ediyorum timsahı öne çevirirsen eğer denersen harika olur hayır eğer iyi değilse bunu beğendim 😁
İlginç bir oyun ama daha sonra çok zorlaşıyor. 25. seviyede takılıp kaldım.
Çocuklar için iyi bir oyundur
Bununla ilgili iyi bir deneyimim var ama biter ve sadece uçak modunu kullanabilirsiniz, bu oyun gibi değil ve çok oyunculu bir modu var, bu yüzden oyunu bilmedikleri için oyunu kötü değerlendiren diğer yorumcular gibi aptal olmayın uçak modu nasıl etkinleştirilir
EĞLENCE! ÇIKIŞ! Bu oyun benim için oldukça bağımlılık ve büyüleyici. Sevimli bir maymun olarak başlayacak ve sizin için savaşacak yeni vahşi hayvanları keşfedeceksiniz. İyi grafikler! 😁😁😁
güzel oyun gerçekten çok doğal bir oyun bu oyunu seviyorum
Güzel oyun!! Listede BEAR gibi daha fazla hayvan görmek isterdim!! Ve çok daha fazlası olabilir! Umarım bir güncellemede biraz eklersiniz!
çok guzel
ets. gret
Lep's World 2 Arkadne igre mcf
bir hafta oynadım ve biraz sıkılmaya başladım hayvan plz
Bu her zaman patronu öldürdüğünüzde Diğer düşman birimleri Retreat gibidir!!!!
Tekkelimeyle mütiş
Bu oyunu beğendim. Ancak, oyun içi satın alımların maliyetinin çok yüksek olduğunu hissediyorum ve seviyeleri geçmek için zaten yendiğiniz seviyelerde ezilmeniz gerekiyor, hayvanlarınızı geliştirmek için yaprak almak istiyorum. Ya da daha da kötüsü, eğlenceli olmayan ilerlemek için tekrar tekrar para ödeyin. Oyunda aldığınız ödülleri önemli ölçüde yükseltirseniz ve oyunu devrederseniz, oyununuz Nintendo anahtarında çok daha iyi olurdu. Bunu Switch'te 9,99 $ - 14,99 $'lık bir oyun olarak kolayca görebilirim. Plants VS'nin nasıl olduğu gibi. Zombiler oyunlarını ev konsolunda daha iyi hale getirdi. Bunun gibi mobil oyunlar ilginç ve bulunması oldukça nadirdir, ancak mobil platformlarda biçimlendirilme biçimleriyle başa çıkma biçimleriyle baş edemezler.
Oyun neşe güzeluyo diyenler beyler boyutunda ya tabletinizde ya da telefonunuzda vardır hayatta kalmaktan hoşlanmayın o yüzden kesinlikle kendi suçunuzu oyuna atmayın
Çok eğlenceli ama biraz zor
İnsanlara karşı on hayvan var
Onun iyi bir oyun ve oynaması eğlenceli
güzel
Çok iyi oyun yapna helal olsun
Bu oyun süper eğlenceli
Sıkıldığımda eğlenceli bir oyun
Bunun neden telefon görüşmesi yapması ve alması gerekiyor? Bu aptalca... Her seviyeden sonra bir ekleme de aşırı. Tavsiye etmem.
Bu güzel bir oyun ama bende hiç fındık ve yaprak yok. Rino 3000 leopardan daha iyi bir hayvandır Bu oyunu severim ve rino gölgeyi görebilir.
İndirilemiyor mu :/
O bin yıldız çünkü çoooooooooooook güzel
YUSUFe Lbasan
çok güzelllll
neden bu kadar zorlaştırıyorsun
Aslan favori karakteri Ve yeni güncelleme
Harika başlıyor ama seviyeli ya da öylesine, yeterince fındık olana kadar oynayamazsınız, bu yüzden gerçekten gerçekten gerçekten gerçekten gerçekten gerçekten gerçekten gerçekten gerçekten berbat
Bu oyunu bıraktığımda sorun yoktu ama oyunu oynamaya çalıştığımda ilk önce her şeyi durdurdu siyah bir screen verdi sonra oyunu benim için başlattı lütfen düzeltin bu kadar ve bu oyun iyi bir oyun
bir güzellikte bir oyun
gerçekten iyi oyun
HI😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍ZZYOOKK😘😗😗😗😗😗😗😗😗😗😗😗😗😗😗😗😗😗😗😗😗😗😗😗 😗😗😗😗😗😗😗😗😗😗😗😗😗😗😗😗😗😗😗😗😗😗😗😗😗😗😗😗😗😗😗😗😗😗😗😗😗😗😗😗😗😗😗😇😇😇😇😇😇 😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇ve bu da sizin için ilk defa tamam teşekkürler
bu uygulama çok güzel bu uygulama çok güzel
Oyun herkese güzel tavsiye ederim ama biraz uzun süren o yüzden bir yıldızını kırm
İyi başlıyor ama daha sonra seviyeler imkansız. Yükseltmenin, insanları yalnızca 12 can eklemekle kalmayıp, aslında daha iyi hale getirmesi gerekir. Potansiyeli var
bu oyunu çok seviyorum çok tatlı