Post by baysartymanboa on Feb 9, 2022 6:25:39 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ WinWing: Space Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ WinWing: Space Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чит код увеличава издръжливостта ▞▞▞
▞▞▞ WinWing: Space Shooter 2022 version ▞▞▞
Много ми харесва тази игра. Но последната актуализация кара играта да замръзне, когато искам да играя събитието Моля, поправете го и ще дам 5 🌟
Харесвам играта много. Цените за много неща нямат никакъв смисъл, можете да си купите лилава рядкост за $12 или да получите един от пропуските за убиване на врагове или повишаване на нивото и да направите няколко златни раритета или дори портокал. Както и да е, не знам къде хората обсъждат играта, но искам да знам как да направя елемент част от комплект. Като дай го стар градински чай, имам 5 слети предмета, но не знам как да ги "омагьосвам". Моля, обяснете ми тук, ако нямате нищо против.
Забавна игра с много неща за правене, когато става въпрос за захранване на вашите кораби. Ранните нива се нуждаят от малко повторение, за да напреднат, но като цяло тази игра е много забавна.
Ако обичате игри като GALAXIAN, GALAGA, 1945 и други видове стрелци в стил самолет/космически кораб, може да харесате този малък скъпоценен камък на играта! Определено е забавно и за разлика от повечето други, тук има малък AFK елемент, дори когато не играете, можете да вкарате монети от играта, за да ви помогне да надстроите вашия самолет и/или крило!!
Следвайте FB за 100 скъпоценни камъни е измама Без предимства при надграждане на митичен предмет, същите атрибути с епичен артикул, но изискват 1000 скъпоценни камъни за ремоделиране на артикул
WinWing: Space Shooter Pelihalli wuie
Страхотна игра, страхотна графика и звук.
Добра игра и много й се наслаждавам, но тази игра получи много заплата за победа/игра в последните пачове и последният бос на ниво 12 е смешен
Доста добра игра. Обичам, когато се сблъсквам с битки с шефове, дори и да не успея, хаха. Както и да е, харесвам играта и се надявам да добавят мултиплейър и повече видове самолети.
Това беше любимата ми игра, но защо не мога да променя графиката? Графиката беше доста замъглена. Моля, отстранете този проблем (ВЪЗМОЖНО БЪЛГАРИЯ) Наистина исках да играя тази игра толкова силно. Очаквам го с нетърпение за следващата актуализация.
Това е алчна и небалансирана игра. Лоша поддръжка на клиенти и не дружелюбна към f2p играчи. F2p играчите бяха забранени без причина, докато измамните хора все още остават в класацията. Липса на защита от хакване на игри.
Играта е страхотна, но... има ли ръководство, легенда на играта или онлайн урок, обясняващ имената или какво означават или правят бонусите? В момента има само символи, които ни оставят объркани. Някои можете да разберете, а други не можете. Все още има множество граматически грешки и грешно написани думи в биографията на знаците. системата за надграждане не е наистина честна. На 500% се опитвам да взема част от епично оборудване. Губя интерес, това изглежда като заплащане за спечелване на игра сега. Поправете това и тогава ще дам 5 🌟
Неприятно преживяване. Няма интересен фактор, за да поддържа играчите да играят. Мога само да се справя да играя до lv8, за да видя, че не съм постигнал никакъв напредък. Входът на врага с неуязвимост е адски досаден. Някои снаряди са невъзможни за избягване и изисква да ги танкирате. Босовете за удари са неудобни. Като цяло лош опит и много обща игра. Играта не само не се откроява, но и е проектирана да бъде допълнително смилане. Деинсталиран.
Променете името на GrindWing. Има почти необяснимо количество смилане, само за да получите повече кристали. Също така обвързването на честотата на кадрите с цялата игра е може би най-голямата причина за отчуждение. Това е страничен скролер. В кой момент разработчиците решиха, че това е най-добрият вариант.
ДА СЕ ИЗБЕГНЕ! Дори един играч е P2W. Ако похарчите само $100, ще трябва активно да смилате 600+ часа. Статистиките на играчите продължават да се нерфират, докато трудността продължава да се увеличава. Играта ще спре да се обслужва, преди да постигнете значителен напредък, ако започнете сега. Така че дори не започвайте.
Dun download tis games.updated стават по-трудни за убиване.не препоръчват.период!!
WinWing: Space Shooter Arkādes spēles ccl
всичко е наред, но играта е трудна и всичко, което изглежда получаваш, е всичко, но оръжията със сигурност плащат за победа и аз се мъча да намеря къде би трябвало да спечелиш T stone неща за стем пънк chest събитието или това е друго заплащане за получи аспект така или иначе похарчих малко пари, но те бързо те смилат и човече супер скъпо ли е, ако искаш нещо прилично, не разбират ли да го направят по-евтино и хората биха били по-склонни да похарчат малко пари, но не на тези цени
Актуализацията съсипа играта. Всеки път, когато махам пръста си от екрана, всичко се забавя и замръзва, докато не докосна екрана отново.
Може да е проблем с google play, но най-накрая го инсталирах. Тази игра е основно archero кръстосано с вашия типичен shmup/bullet hell със самолети. Не е оригинално, но бих признал, че го харесвам повече, отколкото archero. Те взеха това, което беше забавно и от двамата, и ги намачкаха и дори се отърваха от досадния аспект „не мога да стрелям по време на движение“. Заслужава си изтеглянето.
Страхотна игра, но се сриваше много пъти по време на реклами, което ме караше да губя напредък и да губя игрови ресурси като енергия, монети, предмети и време.
Добре съм да платя малко за надстройки (и го направих). Но за тази игра играчите ще ударят стената много бързо. В един момент играчите ще трябва да платят много, ако искат да имат шанс да победят някои нива.Наистина ми хареса играта, но много рано трябваше да се откажа заради това.
Забележимото забавяне между плъзгането и движението на самолета прави играта бавна и разочароваща. Може да е добра игра, ако самолетът реагира добре
Добра игра. Обичам темата archero с бонуси и т.н. Въпреки че усилването на EXP може да бъде подобрено, така че сферите за опит да падат по-често. Имах го за 20 вълни и съм виждал само 1 допълнителна сфера
オブジェクトハント ミニゲーム zcza
Играх тази игра, когато беше пусната за първи път и я харесах. Оттогава те увеличиха броя на рекламите, увеличиха несправедливо трудността и просто като цяло работеха, за да приоритизират осигуряването на приходи пред забавлението. Играта ми хареса достатъчно, че плащах един долар на месец, за да пропускам реклами, но след това премахнаха почти всички функции от този абонамент, включително връщането на всички реклами, но продължиха да ме таксуват за нищо. Нечестните, жадни за пари разработчици съсипват още една интересна игра.
Ако Archero и Sky Force имаха бебе, това щеше да е тази игра. Има най-добрите части и от двете, така че, разбира се, съм голям фен. Системата eq/upgrade е лесна (особено харесвам функцията за създаване на нов eq от стари неща) и има достатъчно съдържание, за да държи хората заети. Играл съм повече измамни игри, отколкото мога да преброя, и това е точно там с моите любими. Отзивите, които директно сравняват това със Sky Force, не са справедливи, тъй като не са от същия жанр. Очаквам с нетърпение да играя това за дълго време.
„АКТУАЛИЗИРАНЕ!! 2021 Бях прав веднага щом поправиха играта, сега е красива, дори похарчих „няколко“ долара, които рядко правя🤫😁. Страхотна работа на разработчиците👏🏼“ Това е страхотна игра, но за каквото и да е поради причината, че графиката няма да се подобри и всичко изглежда размито за мен, вече деинсталирах и преинсталирах два пъти.🤷☹️ Актуализирано,8,9,20 Официално го деинсталирах, защото екранът ми все още изглежда размазан, независимо какво правя. Колко жалко, че тази игра имаше толкова голям потенциал
Деинсталиран почти веднага след игра, тъй като проследяването е ужасно. Пръстът ми се движи 10 пъти по-бързо от самолета, което ме кара да удрям всичко. Това прави играта невъзможна за игра, тъй като бушувам от умиране, защото времето за реакция е достатъчно дълго, че самолетът е толкова изостанал, че се показва около върха на пръста ми, а не под него. На всичкото отгоре има твърде много реклами и твърде много заплащане, за да спечели IAP. Трудно е да се намери какво е правилното в тази игра, тъй като има толкова много лошо в нея.
Това определено е игра с плащане за печалба. Това не са наистина забавни игри, които са лесни на няколко първи нива, а след това наистина трябва да инвестирате, така че да губите времето си, за да надстроите масово, за да спечелите няколко нива напред, в противен случай трябва да платите доста за надстройки. Бъдете умни и се забавлявайте здравословно.
Просто скапана версия на оригиналната игра, наречена Archero, по същество е абсолютно същата игра, до буква. Единствената разлика е, че Archero използва чудовища вместо самолети. Иначе всичко е почти същото. Препоръчвам да играете на Archero вместо това, защото очевидно разработчиците на тази игра просто се опитват да изтръгнат другата игра.
Това е добра и завладяваща игра. 👍🏻
Първо добрите неща, основният геймплей е ангажиращ. О, лазерите, които получавате като захранвания, са наистина много добри. Докато не разберете, че самолетът на играча има огромен хитбокс. Всъщност ракетите и лазерите са единствените стратегии, които си заслужават в момента, тъй като захранванията за основното оръжие са безполезни, може да са видели по-голяма полза, ако това не е стрелец с куршуми. И тогава има босове, които имат атаки, които са абсолютно невъзможни за избягване, защото те се движат напред и стрелят. Защо?!
WinWing: Space Shooter Arcade pooc
Наистина ми харесва играта, но съм съгласен с много от отзивите, които виждам. Трудността прави някои доста големи скокове. Аз съм запален играч на тези видове игри, но прекарах по-голямата част от няколко седмици, заседнали в последния бос от етап 8. Някой има ли съвети?
Новата актуализация отпадна преди 2 дни. Играта премина през някои промени в баланса и играта е МНОГО по-трудна (в момента играч на ниво 26). Враговете са пълни гъби от куршуми и някои бонуси са силно нерфирани (т.е. скорост на атака на Wingman и усилване на мощността). Ако нямате върховна легенда в Hawk режим (ниво 16+), ще имате труден момент. Ще се радвам да видим подобрени промени в щетите. Също така ферма за части. Безмилостно смилане в най-добрия случай. Ще се радвам да видя още капки. Нуждае се от подобрение.
Харесвам тази игра. Приятен въздушен шутър отгоре надолу, подобен на Archero, макар и малко по-бавен и понякога объркващ с процеса на етапна прогресия, но все пак ми харесва. Графиката е готина!
Необходими са допълнителни данни, изискват се допълнителни данни... Всеки проклет етап.