Post by baysartymanboa on Feb 9, 2022 6:31:48 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Royal Girls - Princess Salon ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Royal Girls - Princess Salon IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ נקודות תקלה בגידות ▞▞▞
▞▞▞ Royal Girls - Princess Salon 2022 version ▞▞▞
זה משחק נחמד מאוד. זה משחק נהדר לשחק בו יש שמלות צבעוניות ויפות כל כך.
המשחק הזה נהדר ואוהב אותו🙂☺🙂☺🙂☺
מד האהבה זז רק אם בני הזוג מאותו גזע וצבע. כוכב אחד
אני אוהב את המשחק אבל אני לא אוהב את המשחק... זה לא המשחק הכי טוב אבל אני נהנה ממנו
משחק טוב כמו שמלות לבנות
כן, זה משחק טוב לילדים לשחק. לעשות לבוש זה משמח.
Royal Girls - Princess Salon Įprastos temos cuf
זה משחק גרוע מאוד אל תתקין אותו. אין לזה רמה זה כמו להשתמש ולזרוק
המשחק הזה נפלא, אנחנו יכולים להשיג את הספא הנסיכותי, האיפור, המספרה, להתלבש, להתלבש BFF, להתלבש הנסיך ונוכל לבחור BFF, נסיך. לכן אני נותן לו חמישה כוכבים.
זה נחמד אבל אתה לא יכול לעשות את האיפור של הנסיך וגם לא את האיפור של ה-bff וזה ממש מעצבן יש לה את השמלות והתיקים הכי טובים גם הנסיכות כמה שמלות די גרועות גם plzzz תוסיף עוד שמלות לנסיכה תודה
זה משחק טוב מאוד. המשחק הזה אומר לנו לעשות איפור וכל מוצרי היופי.
זה מאוד מעניין וקל מאוד לשחק המשחק הזה הוא מאוד יפה
זו אפליקציה טובה, בבקשה התקן את האפליקציה הזו👌👌👌🤚 ....... אפליקציה נחמדה מאוד......👍👍👍👍👍
כי המשחק מאוד מאוד טוב. שֶׁלָה. קטן. סוג של קשה. בסדר. אָנוּ. עשה. לְמַעלָה. ה. מלכותי. בנות. שם. האם. מתגבר
זה משחק טוב אבל אין יותר תכונות, בכל מקרה זה משחק מדהים. תודה רבה על הכנת המשחק הזה.
המשחק הזה מדהים אבל יש מעט תלבושות ואולי כדאי לחשוב מחדש על עניין קידום המודעות. אני משחק כבר כמה ימים ואני נופל כדי לקנות עוד תלבושות. וכדאי גם לאפשר לשחקנים להתאפר על דמויות אחרות וגם לוח מנהיגים כדי לאפשר לשחקנים להתחרות. אחרת המשחק הזה נהדר ממש אוהב אותו 😍😍😊😀
זה טוב אבל אנחנו. שחק ולחץ על תמונה ואז סיים הכל זה במשחק.
המשחק 👍 אבל מתי אנחנו משנים את התסרוקת במסך המשחק לא ברור
אני נותן 3 כוכבים כי זה פחות ואת הפנים שלה אני לא אוהב אבל זה לא נורא
נחמד אבל יש לנו עוד נושאים...תודה
האפליקציה הזו הורדה באיחור
למה סרטון תגמול לא זמין ..!! 🤬🤬🤬
אני נותן לו שלושה כוכבים כי זה משחק מאוד נחמד ומדהים אבל כשאנחנו משחקים אותו ללא הרף אז הוא הופך ל-v.bore. תודה שנתת למשחק הזה אני מאוד אוהב אותו. ותודה שנתת לנו את ההזדמנות לדרג אותו.
אני אוהב את האפליקציה הזו. זה טוב מאוד. אוסף השמלות נחמד מאוד.
אוףףף.... כל כך הרבה מודעות בבקשה אל תוריד את המשחק הזה כל כך משעמם...😒😒😒
המשחק הזה משעמם מאוד...... אין תכונות סלון חדשות... פרסומות מעצבנות..... השלים את המשחק ביום אחד בעצמו🙁☹😰😢
לקניות לאיפור להתלבש
אני אוהב את המשחק הזה מאוד. כי זה משחק מאי הרבה שמלות ודברי איפור רבים. אני נותן 5 🌟 כוכבים
הם לא מהנים ואין אתגרים לשחק .אין פריטים אחרים זמינים .למען האמת לא אהבתי את האפליקציה הזו
זה לא עובד בכלל
המשחק נחמד אבל לא כיף לשחק בו אני לא ממש רוצה לשחק בו אז אני אישית אוהב משחקים מהנים אבל
המשחק הזה הוא Buteful. משחק מעניין מאוד.
בזמן הנעילה הבת שלי משועממת בבית. נתתי לה אישור להוריד את המשחקים האהובים עליה. היא הורידה את המשחק הזה. אני מוצא אותה נהנית מהמשחק הזה ואפילו היא לא אוהבת מתמטיקה בשביל זה היא השלימה את שעה אחת של מתמטיקה. זה באמת עוזר לי ומשעשע עבור הבת שלי.
המשחק הזה מדהים
Crazy Restaurant 2021 Arcade bhrx
המשחק הזה מאוד נחמד אבל אין יותר שמלות לנסיכה ולנסיך אבל אז גם אני אוהב את המשחק הזה
משחק נחמד מאוד כשאחותי משועממת והוא משחק במשחק הזה
משחק טוב נחמד
המשחק הזה לא טוב
אני טננו גופטה הוא משחק מאוד משעמם אבל כוכב אחד אני לא אוהב את זה כי זה לא רק אני ובחורות שלא יוציאו את הטוב ביותר ובחורות לא יודעות מי לא יסתדרו עם זה
זה משחק נחמד מאוד, אני כל כך אוהב אותו כששעמם לי אני הולך לשחק במשחק הזה
משחק טוב אני אוהב את המשחק הזה
Royal Girls - Princess Salon Įprastos temos cuf
אני לא אוהב את המשחק הזה כי אין עוד שמלות בחינם, אני צריך לראות מודעות כדי לפתוח את השמלות האלה
משחק טוב אבל מכוער
אחד המשחקים הטובים ביותר של סטודיו פרומדיה